dimecres, 15 de desembre del 2010

Accepció de Fàstic

m. Subst.1.Fàstic és repetir tres dies el mateix dinar o inclús no tenir dinar (déu nos guard). 2.Fàstic és demanar sempre per favor i demanar perdó contínuament. 3.Fàstic és no indignar-se perquè no s'hi prorroga el subsidi i en canvi,al dia següent, posar el crit al cel perquè no poden volar (p.exmpl.:vola qui té pasta, que no em vinguen amb "vuelings" i amb l'hepillataviatperquècostemésbarat), tot plegat perquè hi ha uns senyors que al contrari que la majoria erma i pudenta no consentien la rebaixa de sou. Jo no he volat en ma vida,diré més, dubte que haja sortit d'un radi de 100 km d'aquesta habitació. 4. Fàstic és veure com els obliga l'exèrcit a tornar a la feina i mentrestant l'Estat els utilitza de boc expiatori (p. exmpl. :damunt de puta, posa el llit).5. Sentiment de treballadors com el d'Olot que veien que els havien dinamitat el futur i no els quedava una altra. 6. Fàstic és plantejar-se tornar al vell negoci... 7. Fàstic és veure's superat i no tenir una altra que engolir fang sec. 8. Fàstic és no poder demanar el sou que et deuen per por a pedre la feina. 9. Fàstic és ser camperol tolit i mestressa cansada. 10. Fàstic és "aquesta setmana no, fill".

Tot just avui, he dormit més hores que no acostume. Bon dia i que siga tan curt que quan obriga els ulls siga hora d'estar al llit.

3 comentaris:

  1. Tot el fàstic s'esmuny quan me dius primeta a cau d'orella, a mi que "me quema lo demás".
    Quelcom...
    Demà anirà bé, ho sé.
    Un beset.

    ResponElimina
  2. No havia llegit aquesta entrada, company. No hi puc estar més d'acord. Quan la gent s'escandalitza per coses com les d'Olot, jo pense que el que és estrany és que no passe més sovint. I amb el que dius dels controladors, sense sentir especial predilecció per un col·lectiu corporativista, el que demanen no em sembla injust i trobe que militaritzar un conflicte laboral és una barbaritat. Però ja saps, li diuen democràcia i no ho és,

    ResponElimina
  3. feia temps q no et llegia. bona entrada
    y aquí no pasa ná

    ResponElimina