dimarts, 10 de juliol del 2012

Autocomplaença

..."Confesaré, ha vuelto aquella fiebre de siempre.
Y tras la ventana, desnudaba a la mitad de la gente
¿Por qué sus vidas me parecen mejor?
[...]
Su mundo es tan lúdico, robaron mis mejores escenas."...*

 Definitivament ja no puc establir projectes a llarg termini. No puc gestionar ni les coses més inmediates, agradables i depenents de mi. Sort que bategar i respirar encara ho faig sol. No puc donar de mi, no tinc respostes, ni ambició, ni arguments. En cosa de dos anys, tot el meu món ha caigut com l'aigua d'una cascada: amb pressió i freda! L'autocomplaença ja no és possible. He aprés algunes coses que confirmen que les meues eleccions acostumen a conduir-me a la frustració. Procure no tenir contradiccions perquè resulten odioses. Tanmateix, les que mantinc no fan sinó donar-me la raó. Mentida. Procure que res m'afecte perquè no pairia més ensopegades amb la realitat. Ja no puc sostindre ni les preferències, ni els gustos, ni l'oci i encara pitjor: crec que ja ni en vull. No trobe instruments que em facen remuntar. Tampoc vull encomanar-me a projectes ni utopies que no puc controlar perquè la consciència la tinc cremada. Desencant. 


..."¡Dejadme entrar, seres únicos, por una vez, verme único!
De los que gritas al ver "¡qué sexis son!)"
Y a veces pienso que en el mundo real, hay tres bandos,
los unos que viven y otros que lo intentan.
Los terceros... solo sueñan.
Si leyeras mis ideas, pensarías que,
soy el hombre equivocado."...*

Fer-me tan petit que ja no hi capiga res. Una condensació tal que implosione. Big bang. Nàixer, novament. Contemple com tothom funciona i jo reste inmòbil. Tan ajupit, tan recollit, tan futil... I ara? És just que després de tot em senta tan esgotat?
Derrota.

 "Acumules misèria rere misèria, l'apiles sobre una cullereta i ho disols amb una gota de bilis, després l'injectes sobre una vena pudenta i purulenta i comences again..." **  El cavall és una droga honesta, perquè t'arranca totes eixes il·lusions amb què omplis la teua vida i et convenç que tot manca de sentit.**

* LOL
** Trainspotting

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada